Individualno savjetovanje

 

Naše individualno savjetovanje pruža priliku da s kršćanskim savjetnikom suočite sa svojim mislima i osjećajima o životnim stresovima s kojima ste suočeni.

Za početak će vaš savjetnik razgovarati s vama, kako bi temeljito razumio situaciju s kojom se suočavate. Razgovor može uključivati i raspravu o vašem porijeklu, temeljnim vrednovanjima i vašem vjerničkom životu. Uobičajeno je da pojedinci nisu svjesni korijena problema, jer su usredotočeni na simptome.
Vaš savjetnik pristupit će vašim zabrinutostima i situaciji na način koji nije osuđujući, već je isključivo usmjeren na rješenje jer mu je cilj usredotočiti se na to kako da svoj život učinite smislenijim i ugodnijim.

U središtu naših savjetovanja je Bog stoga svakom našem individualnom susretu prethodi kratka molitva kao i na samom kraju.
Tijekom svakog pojedinog savjetovanja provest ćete 45 minuta vremena jedan na jedan s brižnim savjetnikom. Koliko puta ćete dolaziti na savjetovanje ovisi o vama jer se nastavljate sastajati sve dok smatrate da vam naši sastanci pomažu i imate potrebe za njima.
Cilj ovog savjetovanja je da steknete nove perspektive i alate za upotrebu u životu.

Promjena se događa u vašem životu – kad se dogodi najprije u vama.

Savjetovanje može biti:
– online putem whatsapp-a, skype-a ili zoom-a
– putem mobitela
– terensko (izvan gradova Splita i Tomislavgrada uz naknadu ovisno o udaljenosti mjesta dolaska): dolazimo gdje se dogovorimo s vama bilo to u vašem uredu ili domu gdje se osjećate najopuštenije za razgovor.


Otvoreni smo za pozive gostovanja na radionicama, predavanjima, seminarima ili team building-e.